| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Mefistofel
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 10:05 am Post subject: Нов център за Здравословно Хране |
 |
|
Здравейте,
за първи път е изграден комплекс за възстановявяне на здравето, съчетаващ уникални природни условия с една самобитна българска система за здравословно хранене, осигуряваща живот без болести и лекарства.
Xотел-център за здравословно хранене Vita Mores е разположен в курортно селище Св.Влас
За повече информация:
http://www.vitamores.com
телефони:
+359 / (0)88 / 7389031
+359 / (0)88 / 6428706
e-mail: info@vitamores.com |
|
| Back to top |
|
 |
Акам_Ф_Биде
|
Posted: Tue Jul 28, 2009 12:37 pm Post subject: |
 |
|
Кални бани предлагате ли?
Интересува ме и вашата система за измиване на калната фуния!
Моля пишете ми на лично или на глобално затоплено. |
|
| Back to top |
|
 |
VeSkOfEn
|
Posted: Tue Jul 28, 2009 12:59 pm Post subject: |
 |
|
Пивет Акам_ф_биде,
аз ползвах услугите на комплекса вече. Много съм доволен, прекарах чудесно. Обграден с грижите на професионалисти и музиката на нашият патрон Веско Маринов. Фунията ми е като нова. Направо скърца от чистота.
Поздрави! |
|
| Back to top |
|
 |
Акам_Ф_Биде
|
Posted: Tue Jul 28, 2009 1:03 pm Post subject: |
 |
|
ЗдРаВеЙ ВеСкО ФеН
Блгадаря за отговора ти, мен ме интересува по-скоро метода за излъскване и почистване, защото имам една кална фуния дето искам да проскърца от новост.
Можеш да ми пишеш на лично или на виртуално.
Също така ме интересува дали центъра предлага туркса баня на 4-6 ръце, както и петролни процедури.
Чух от приятели, че тефлоновите слънчеви бани били божествени. |
|
| Back to top |
|
 |
VeSkOfEn
|
Posted: Tue Jul 28, 2009 1:39 pm Post subject: |
 |
|
Ами не съм сигурен но мисля че могат да те обработят и с тефлон вътрешно и външно, така после ще постигаш резултат само с изплакване. Турска баня има, но за мене е прекалено... хард, не ми се връзва с божествената музика на Веско, аз предпочитам да се усамотявам в шветския салон.
Акам_Ф_Биде - интересен ник, какво означава ? |
|
| Back to top |
|
 |
Акам_Ф_Биде
|
Posted: Tue Jul 28, 2009 1:53 pm Post subject: |
 |
|
Ами по принцип нищо особено, просто от малък се кефя на фонтаните.
А относно тефлона, как го прилагат? Студено къдрен или на маслена ондулация? И на цели листове ли е или е прахова субстанция?
Музиката на Всеко е идялна за турска баня, в шветския салон по-скоро Евг точка Минч точка по би бил удачен. |
|
| Back to top |
|
 |
|